Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Janna Sundewall blir nordisk kommunikationsdirektör på E.ON

Publicerad: 8 april 2019, 07:53

Janna Sundewall lämnar Aller Media för att ta över som nordisk kommunikationsdirektör på E.ON.


Ämnen i artikeln:

Janna SundewallE.ON

Janna Sundewall har jobbat i kommunikationsbranschen i cirka 20 år, inledningsvis på Intellecta och Westander och sedermera på Geelmuyden Kiese, en byrå vars svenska verksamhet hon tog över 2012.

Sedan i höstas har hon jobbat som senior rådgivare och byråchef på Aller-ägda OTW:s och Narvas sammanslagna kontor i Malmö – en position hon nu lämnar. Istället går hon till en position som nordisk kommunikationsdirektör på den tyska energikoncernen E.ON.

– Jag är väldigt glad över att kunna välkomna Janna till E.ON. Vi ser vi ett ökat behov av att lyfta varumärkes- och kommunikationsfrågor till en mer strategisk nivå och Janna kommer med sin breda erfarenhet att kunna bidra till att utveckla vår kommunikation framöver, säger Marc Hoffmann, vd E.ON Sverige

I höstas blev McCann E.ON:s nya leadbyrå på den svenska marknaden.

– Energiomställningen är en av våra viktigaste samhällsutmaningar och jag ser fram emot att få vara en del av det arbetet. Klimatfrågan engagerar, mig och oerhört många andra, och det ska bli både spännande och meningsfullt att arbeta mot E.ONs mål om hundra procent återvunnen och förnybar energi, säger Janna Sundewall.

Janna Sundewall tillträder sin nya tjänst den 6 maj.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Janna SundewallE.ON

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.