Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jarowskij värvar Johan Hedberg

Publicerad: 22 december 2016, 13:04

Johan Hedberg.

Foto: Pressbild

Manusförfattaren och redaktören Johan Hedberg har jobbat med tv-succéer som Melodifestivalen, Let's Dance och Hellenius Hörna. Nu plockas han upp av Jarowskij.


Ämnen i artikeln:

JarowskijProduktionsbolag

Johan Hedberg började sin bana som nöjesjournalist och tv-recensent. De senaste åren har han skrivit manus och redaktörat stora publikframgångar i både TV4 och SVT. Nu blir han en del av den kreativa utvecklingen på produktionsbolaget Jarowskij. Johan Hedberg kommer också att ansvara för analys och trendspaning.
– Att en så etablerad och kompetent utvecklare, manusförfattare och allkonstnär inom TV väljer Jarowskij ser vi som ett kvitto på att vi inte bara är ett bolag som står för kreativitet, nytänk och kvalitet, utan också en plats där talanger trivs. Johan är extremt erfaren och kompetent, samtidigt som han är mycket omtyckt och efterfrågad i branschen. En drömrekrytering, som nu blivit verklighet, säger Magnus Gustafsson, utvecklingschef på Jarowskij, i ett pressmeddelande.

Jarowskijs ambition är att bredda och utveckla sitt erbjudande mot marknaden.
– Jarowskij är ett bolag som står för kvalitet och producerar ett brett utbud av program i alla genrer som intresserar mig, allt från komedi och stor underhållning till tunga dramaserier. Det ska bli spännande att byta mitt frilansliv mot en roll där jag kan verka mer långsiktigt i ett kreativt och kul gäng som hela tiden vill framåt, säger Johan Hedberg.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

JarowskijProduktionsbolag

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.