Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

JCP Event rekryterar vd från PS

Publicerad: 4 december 2018, 12:29

Nina Knutson lämnar PS Communications för att bli ny vd på JCP Event.


Ämnen i artikeln:

JCP

Kommunikationskoncernen JCP består i Sverige av pr-byrån JCPr och eventbolaget JCP Event. Nu får den sistnämnda verksamheten en ny vd i Nina Knutson som lämnar konkurrenten PS Communication där hon haft en roll som produktions- och kundansvarig.

– Det finns ett stort mod i ledningen på JCP Nordic och det jobbas otroligt mycket med ledarskap. Vi har en stark feedback-kultur och löpande ledarskapsutbildningar. Inom JCP strävar vi hela tiden efter att bli bättre och man tror på sina medarbetares förmåga. Det tycker jag är fantastiskt utvecklande, säger Nina Knutson i ett pressmeddelade.

Uppdraget är att fortsätta driva tillväxt för byrån.

– JCP sticker ut med sitt erbjudande om integrerade PR- och eventtjänster. Vi har ett starkt erbjudande inom expertiential marketing vilket efterfrågas alltmer bland våra befintliga och potentiella kunder. Missionen "Captivate People" utmanar oss till att skapa starka varumärkesupplevelser som vår systerbyrå JCPr sedan skapar uppmärksamhet kring. Detta är ett vinnande koncept som jag ser fram emot att driva, avslutar Nina Knutson.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

JCP

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.