Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

JCP rekryterar kvartett

Publicerad: 9 april 2018, 12:31

Nina Werling, Lollo Höeg, Paolo Massanyi och Sara Andersson ansluter till JCP.

Byrågruppen JCP förstärker avdelningen JCP Event med fyra nya medarbetare.


Ämnen i artikeln:

JCP

Paolo Massanyi ansluter som senior art director och kommer närmast från Nordic Retail Group där han jobbat med bland annat Huawei, Microsoft, Bacardi, LG och Com hem.

– JCP har höga mål och ambitioner framför sig och det ska bli väldigt spännande att få vara med på den resan. Jag ser fram emot att bidra med att utveckla vårt utbud av
kommunikationslösningar för våra kunder, berättar han i ett pressmeddelande.

Sara Andersson anluter från Rix FM där hon arbetat som event- och sponsoransvarig på Rix FM Festival. På JCP kommer hon att arbeta som projekt coordinator.

– Jag har tidigare arbetat tillsammans med JCP i flera projekt och när jag fick förfrågan att börja på byrån var det ett enkelt beslut, säger hon i ett pressmeddelande.

Även Nina Werling och Lollo Höeg ansluter till JCP som project coordinator respektive team leader/account director.

– Vi har ett händelserikt år framför oss, vi växer med kunder som attraheras av vår syn på kommunikation och vårt breda nordiska utbud. Det är så klart extra roligt att börja året med ett starkt team säger Johan Hult, managing director på JCP Event.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

JCP

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.