Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

JCP:s Idol-värvning

Publicerad: 21 januari 2014, 12:40

Joakim Ström.

Marknadsföringsbyrån JCP växer med ytterligare en medarbetare. Det är den femte rekryteringen som JCP gör under det senaste halvåret. Den nya projektledaren, Joakim Ström, har tidigare arbetat för Eventum, Baluba och Fremantle med olika tv-produktioner som Idol, X-factor och Postkodlotteriet.


Ämnen i artikeln:

JCP

I Sverige är JCP relativt okända trots att företaget tillhör Skandinaviens större byråer med ett åttiotal anställda i Oslo, Stockholm och Köpenhamn. JCP startades 1998 i Oslo och i Norge är byrån betydligt mer välkänd. Det är även där som merparten av omsättningen ligger.

JCP Sverige startades 2006 och har gått från fyra anställda med en omsättning på två miljoner – till tretton anställda och en omsättning på 33 miljoner 2013.

Byrån JCP arbetar med ett trettiotal olika kunder, listan inkluderar stora företag och välkända varumärken som Pepsi, Moët & Chandon, Lego, Snickers, Goodyear och Sandvik Coromant.

Ämnen i artikeln:

JCP

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.