Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jeanette Frisk Sundberg blir ny säljchef på KIT

Publicerad: 20 januari 2017, 08:24

Jeanette Frisk Sundberg, ny säljchef på KIT efter Sami Abidi.

KIT utökar säljavdelningen med tre nya client managers och ny säljchef i Jeanette Frisk Sundberg. Hon tar över efter Sami Abidi som gått vidare till ett annat uppdrag.


Ämnen i artikeln:

KIT

KIT möter den ökade efterfrågan från kundsidan genom att anställa tre nya client managers: Anna Hansson som rekryteras från en roll som digital affärschef på Dagens Industri, Chris Svensson, tidigare key account på SvD och Stefan Karlsson, tidigare affärschef digitalt på Bonnier Tidskrifter.

– Det känns förstås helt fantastiskt att få in några av landets vassaste säljare med en oerhört kompetent chef i spetsen. Produkten levererar fantastiska resultat och marknaden är redo, så nu är det dags att växla upp ordentligt, säger vd Peder Bonnier i ett pressmeddelande.

Styrkan kommer att ledas av Jeanette Frisk Sundberg leds av som närmast kommer från TV4 där hon var annonschef på Köket.se. Jeanette har även ett förflutet som sales director på Bonnier Tidskrifter. Hon tar över efter Sami Abidi som rekryterades under förra året och nu gått vidare till ett annat uppdrag.

– KIT har tveklöst den bästa och mest innovativa nativeprodukten på marknaden och det ska bli otroligt spännande att få ta ut den på bred skala till kunderna. Att dessutom få göra det tillsammans med ett så rutinerat och kul gäng är rena drömmen, säger Jeanette Frisk Sundberg i en kommentar.

Peder Bonnier kommenterar:

– Jeanette och jag har jobbat ihop tidigare och jag vet därför att det inte finns någon bättre lämpad för att ta ut KIT på marknaden. Tillsammans med det här oslagbara säljteamet är vi väl rustade för att möta kundernas stora intresse för KIT.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

KIT

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.