Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jennie Knutsson till Juno PR

Publicerad: 21 maj 2015, 11:25

Jennie Knutsson (mitten), Caroline Jungsand (tv.) och Desirée Maurd (th.).

Nystartade Juno PR rekryterar Jennie Knutsson från Edelman Deportivo. Hon blir vikarierande vd på pr-byrån när Carolina Jungsand går på föräldraledighet till hösten.


Ämnen i artikeln:

JunoJuno PrJennie Knutsson

– Det har varit en bra vår för Juno, och det har lett till att vi kan göra den här drömrekryteringen. Jennie har en fantastiskt gedigen erfarenhet som pr-konsult, och vet samtidigt vad det innebär att driva en byrå, säger Caroline Jungsand i en kommentar.

Hon startade byrån i början av året tillsammans med två andra pr-profiler med ett förflutet på Prime; Dersirée Maurd och Hannah Davidsson.
Jennie Knutsson har också arbetat på Prime och känner grundarna sedan tidigare.

Närmast kommer hon från Deportivo, där hon varit sedan 2012 och har sedan sammanslagningen med Edelman för ett drygt år haft HR-ansvaret i sin roll som Director of Happiness.

– Juno är grundat av några av de smartaste som jag någonsin jobbat med i branschen, dessutom är de fantastiska som personer.  Det känns bra att bli en del av ett så grymt team, säger Jennie Knutsson.

Katarina Ekspong

Ämnen i artikeln:

JunoJuno PrJennie Knutsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.