Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jennifer McShane lämnar TV4

Publicerad: 14 maj 2018, 11:20

Jennifer McShane.

Foto: Pär Bäckstrand

Efter 14 år på TV4:s pressavdelning blir Jennifer McShane generalsekreterare för Min Stora Dag.


Ämnen i artikeln:

TV4Jennifer McShane

TV4:s kommunikationschef Jennifer McShane lämnar tv-huset efter 14 år. I september tillträder hon som generalsekreterare för Min Stora Dag, en stiftelse vars syfte är att ge barn och ungdomar i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser något utöver det vanliga.
– Idag är en stor och väldigt stolt dag för mig! Att få chansen att bidra till Min Stora Dags verksamhet och göra positiv skillnad för många barn känns meningsfullt på så många plan. Jag är hedrad över förtroendet och ser fram emot att, tillsammans med mina nya kollegor, hjälpa denna viktiga organisation att ta nästa kliv i sin utveckling så att ännu fler barn får möjlighet till en stor dag, säger Jennifer McShane i en kommentar.


Hennes karriär inom kommunikationsbranschen sträcker sig över 20 år. Innan hon gick till TV4 var Jennifer McShane presschef på Kanal 5 och Head of Promotion and PR på Universal Music. På Min Stora Dag ersätter hon Hélène Benno som på egen begäran lämnar sin position på Min Stora Dag efter fem år.
– Jag ser fram emot att öka närvaron för och kännedomen om organisationen i digitala kanaler. Att omvandla information till inspiration, reaktion och handling för att nå ut och kunna hjälpa ännu fler barn. Här ser jag stora möjligheter för Min Stora Dag, säger Jennifer McShane.

Min Stora Dags styrelsordförande Björn Riese:
– Från vår sida är vi mycket glada att kunna utse Jennifer McShane till ny generalsekreterare. Jennifer har stor och lång erfarenhet av strategiarbete och såväl traditionell som digital kommunikation. Hon är dessutom en beprövad och mycket uppskattad ledare.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

TV4Jennifer McShane

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.