Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jenny Åström tar över Hill+Knowlton

Publicerad: 8 oktober 2015, 08:36

Jenny Åström återvänder i januari till kommunikationsbyrån Hill+Knowlton Strategies i Stockholm där hon blir vd.


Ämnen i artikeln:

Hill+Knowlton Strategies

Jenny Åström lämnade tjänsten som kommunikationschef på Telenor Sverige i maj för att ta en position som ansvarig för företagskommunikation och CSR på företaget.

Hon var 2012-2013 chef för företagskommunikation på H+K. Innan dess var hon bland annat senior rådgivare på Intellecta och kommunikationskonsult på JG.

”Vi ska bli ännu bättre på att utnyttja vår globala styrka såväl mot internationella kunder som svenska företag med verksamhet i andra länder. Valet av ny vd har naturligtvis varit en viktig komponent i den processen”, säger Henrik Halvorsen, styrelseordförande för H+K Strategies Sverige och senior vice president H+K Strategies EMEA, i en kommentar.

Jenny Åström tar över som chef efter Mikael Törnwall som sedan december 2014 varit H+K:s tillförordnade COO. Han kommer fortsätta inom H+K som nordisk ansvarig för content och publishing.

Hill+Knowlton har kunder som P&G, MTR, Readly och LG. Bolaget omsatte 29,8 (27,5) miljoner kronor under 2014 och redovisade ett resultat efter finansnetto på -2,1 (-1,4) miljoner kronor.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hill+Knowlton Strategies

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.