Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jenny Borthen till BerntzonBylund

Publicerad: 30 augusti 2017, 09:22

Jenny Borthen börjar som senior projektledare på den strategiska reklambyrån BerntzonBylund. Hon kommer närmast från rollen som byråledare på Hansen Stockholm och har en mycket lång karriär bakom sig i reklambranschen.


Ämnen i artikeln:

BerntzonBylund

– Jenny är en riktig kanonrekrytering för oss. Vi är i stort behov av erfarna och seniora personer som kan leda stora förändringsprojekt för våra kunder. Vi arbetar mycket med långsiktig varumärkesutveckling och den kommunikativa omställning som behövs i digitaliseringen, säger Joachim Berntzon, vd på BerntzonBylund i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det går otroligt snabbt nu i alla branscher och kraven på en strategisk projektledare har ökat enormt. Man måste helt enkelt ha en gedigen erfarenhet och förmågan att tänka med helikopterperspektiv och samtidigt bemästra en mängd kanaler, de egenskaperna har Jenny.

Jenny Borthen började sin karriär i branschen på Leo Burnett 1998 och har sedan dess arbetat med stora varumärkesprojekt både i Sverige och internationellt. Efter tiden på Leo Burnett har hon arbetat på MRM Starsky, Baluba Event och nu senast alltså på Hansen Stockholm.

Jenny Borthens roll på BerntzonBylund blir att leda större kunduppdrag samt att delta i arbetet med att utveckla nya kunduppdrag.

– Den plattform som BerntzonBylund skapat passar mig otroligt bra. Vi delar synen på helhet, att vara en bra konsult idag innebär att man måste tänka helt och hållet utifrån de krav som ställs på våra uppdragsgivare, med stenhård konkurrens och digital omställning, och då går det inte längre att komma med en smal verktygslåda. BerntzonBylund har ett brett och objektivt angreppssätt på alla uppdrag och dessutom har de sina syskonbyråer i BBS Group med pr, event och sociala medier, säger Jenny Borthen i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

BerntzonBylund

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.