Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jenny Hagblom chef för Primes kreativa affär

Publicerad: 9 mars 2020, 08:33

Jenny Hagblom.

Foto: Pressbild

Volontaires tidigare vd Jenny Hagblom blir chef för Primes kreativa affär och erbjudandet marketing communication.


Ämnen i artikeln:

VolontairePrimeJenny Hagblom

Jenny Hagblom kommer närmast från rollen som vd på Volontaire, som hon klev på hösten 2016. Tidigare har hon arbetat på Svenska institutet, Visit Sweden, Berwaldhallen och Prime och har kampanjer som Curators of Sweden (för Svenska institutet och Visit Sweden) samt arbetet för Teknikföretagen med att bredda bilden av teknik och locka fler tjejer till teknisk utbildning i bagaget. 

Nu återvänder Jenny Hagblom till Prime och blir chef för byråns kreativa affär och erbjudandet marketing communication. 

LÄS MER: Miljonförlust för Volontaire 

– Det finns en enorm kraft i kommunikationen som Prime skapar med sina kunder. Och med en ännu starkare kreativ utväxling kan företag använda det för att forma utvecklingen i vår omvärld. Prime är ett mikrokosmos av nyfikna omvärldsanalytiker, knivskarpa strateger och hantverksskickliga kreatörer. Det är en förmån att få arbeta i en sådan miljö och därför var det ett enkelt beslut att tacka ja till den här rollen, säger Jenny Hagblom i ett pressmeddelande. 

Therese Bohlin, vd på Prime, kommenterar:

– Jenny är en erfaren ledare i byråvärlden. Hon är en av de vassaste jag träffat på när det gäller att leda kreativa team och skapa engagemang hos kunderna. Samtidigt brinner hon för hållbara affärer och förmågan att driva omställning på riktigt. Det är precis en sådan person vi vill ska leda det kreativa erbjudandet på Prime. Därför är jag väldigt glad att Jenny väljer att komma tillbaka till oss i en helt ny roll. 

Ny vd på Volontaire är Rasmus Nilsson

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.