tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jenny Kaiser flyttar hem från USA – värvas av Perfect Fools

Publicerad: 15 juni 2017, 11:09

Jenny Kaiser lämnar jobbet på Visit Sweden i USA.

Foto: Andreas Rågsjö Thorell

Efter ett och ett halvt år på andra sidan Atlanten som USA-chef för Visit Sweden flyttar Jenny Kaiser hem till Sverige och blir en del av Perfect Fools. Hon blir head of accounts och senior projektledare på byrån.

Ämnen i artikeln:

Jenny KaiserVisitSweden

Utöver den händelserika tiden på Visit Sweden, senast med kampanjen Sweden on Airbnb, har Jenny Kaiser en gedigen meritlista med flera styrelseuppdrag och erfarenhet från några av Sveriges största byråer. Innan karriären tog henne till USA har hon haft roller som kundansvarig på OMD, kundansvarig projektledare på Forsman & Bodenfors och business director och ansvarig för projektledarna på DDB Stockholm.

– Att jobba globalt med det svenska varumärket och representera vårt vackra land i uppdraget att locka fler besökare till Sverige har varit helt fantastiskt. Men min son vill flytta hem och jag känner att jag saknar mitt sammanhang. Efter att ha transformerat verksamheten i USA (38% tillväxt hittils under 2017) ser jag fram emot att ansluta mig till Perfect Fools. Det är en internationell byrå med det bästa av två världar; grymt trevliga och svinvassa talanger som fokuserar på rätt sak - skapa långsiktigt värde för kunderna med innovation och kreativitet i hjärtat av varje lösning, säger Jenny Kaiser i ett pressmeddelande.

På Perfect Fools kommer Jenny att ansvara för några av byrån största kunder, leda projektledarteamet och vara en del av ledningsgruppen.

– Vi är otroligt glada över att få Jenny till oss. Jag och Jenny jobbade tillsammans på DDB och jag vet att hon är en av Sveriges skarpaste projektledare och härligaste kollegor. Med sin bredd och erfarenhet kommer hon att passa som handen i handsken med Perfect Fools innovationskraft och kreativitet. Att Jenny väljer att ansluta sig är ett kvitto på att vi inte bara lockar till oss nya prestigefulla kunder utan även några av branschens bästa folk, säger Ann Ystén, vd på Perfect Fools i en kommentar.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev