Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jenny Kaiser till Åkestam Holst

Publicerad: 11 september 2017, 12:14

Jenny Kaiser.

Foto: Pressbild

Jenny Kaiser flyttade hem från USA för att börja på Perfect Fools. Men så blev det inte. Nu går hon istället till Åkestam Holst.


Ämnen i artikeln:

Perfect FoolsReklambyråerÅkestam HolstJenny KaiserVisitSweden

Efter ett och ett halvt år på andra sidan Atlanten som USA-chef för Visit Sweden flyttade Jenny Kaiser hem till Sverige innan sommaren. Ny adress blev Perfect Fools, vilket Resumé rapporterade om.

Tanken var att hon skulle börja på Perfect Fools den 1 september. Men Jenny Kaiser går istället till Åkestam Holst där hon blir projektledare och nykundsansvarig.
– Det vore konstigt om vi inte hade en Jenny Kaiser-typ i huset, med tanke på byråns utveckling och framfart den senaste tiden. Och glädjande nog blev det just Jenny Kaiser. Hon kommer kunna bidra mycket för att stärka upp vårt erbjudande emot den nordiska och Europeiska marknaden samt kommer även vara en resurs inom NoA-nätverket, säger Petronella Panérus, vd på Åkestam Holst, i en kommentar.

Jenny Kaiser har tidigare varit projektledare på Forsman & Bodenfors, DDB och OMD.
– Jag är jätteglad över att få ansluta mig till gänget på Åkestam Holst och The North Alliance. Byrån och nätverket befinner sig i ett mycket spännande skede där jag ser fram emot att utveckla vår och kundernas affär och footprint på hemmaplan och internationellt, säger hon.

Förra veckan blev det klart att Åkestam Holst tappar projektledaren och partnern Johan Östlund som blir vd på McCann.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.