Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jesper Kling lämnar Lowe Brindfors för B-Reel

Publicerad: 31 januari 2017, 08:34

Jesper Kling.

Foto: Pressbild

Problemen fortsätter för MullenLowe Brindfors. Nu hoppar vd:n av.


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerMullenLowe BrindforsLowe BrindforsB-ReelJesper Kling

Jesper Kling slutar som vd på MullenLowe Brindfors efter ett knappt år. Han var tidigare byråchef för dotterbyrån Golin, pr-chef på modehuset Acne Studios och dessförinnan medgrundare av pr-byrån Jung Relations.

LÄS MER: Jesper Kling tar över MullenLowe Brindfors
LÄS MER: Efter besparingarna – Brindfors förlust minskar

Hans nya jobb är som tillförordnad byråledare på B-Reel. Jesper Kling betraktas som "en viktig strategisk kraft i B-Reels fortsatta utveckling som kreativ kommunikationsbyrå".
– Jag har följt byråns imponerande resa genom åren och för mig representerar B-Reel både samtiden och framtiden. Samtiden i form av kulturell intuition. Framtiden genom strategisk och teknisk höjd parat med ett fritänkande kring kreativa lösningar och kanaler. Den internationella närvaron och kunder som Google, Spotify, B&O PLAY och Facebook talar för sig självt – det känns som att flytta in i ett drömhus och bli en del av ett fantastiskt gäng, säger Jesper Kling i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Han är ny vd på MullenLowe Brindfors

– Vårt mål är att fortsätta bygga ett mångfacetterat team som kan förse våra kunder med idéer som kommunicerar med alla dagens olika publiker. Jesper kommer att vara en strategisk nyckelresurs både internt och för våra kunder, och tillförordnad byråledare under Cecilia Bernards föräldraledighet, säger James Jenkins, Chief Operating Officer, B-Reel Europe.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.