Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jessica Bjurström lämnar Komm

Publicerad: 4 augusti 2020, 09:51

Efter tio år på vd-posten lämnar Jessica Bjurström Sveriges Kommunikationsbyråer. I stället ska hon bli generalsekreterare för KAK, Kungliga Automobil Klubben.


Ämnen i artikeln:

Jessica BjurströmKOMMLinda Nilsson

Sedan oktober 2018 har Jessica Bjurström varit tjänstledig från Komm för att ägna sig åt Sveriges medverkan i världsutställningen Expo 2020 i Dubai, som nu blivit uppskjuten på grund av corona. Nu bekräftar hon att hon inte återvänder till Komm. Detta skriver Dagens Media.

– Nu har brevet till medlemmarna gått ut, så jag kan bekräfta att jag lämnar Komm. Utöver det finns det inte så mycket mer att säga just nu, säger hon till sajten.

Konkret lämnar hon Komm den första september, men i praktiken kliver hon alltså inte tillbaka till kontoret på Sveavägen annat än för att städa ur sina lådor. 

– Eftersom jag har varit tjänstledig en längre tid behövs inte så mycket tid emellan de här två uppdragen, däremot behöver jag runda av och följa upp det jag lämnade den där oktoberdagen för två år sedan. Jag har några lådor att städa ur och framför allt har jag många människor att tacka och ta kontakt med så att jag avslutar det här på rätt sätt.

Linda Nilsson har varit tillförordnad vd på Komm sedan Jessica Bjurström tog tjänstledigt. Vem som ska ersätta Jessica Bjurstöm som permanent vd är inte bestämt ännu, utan ska klubbas igenom på ett styrelsemöte i september.

 

Yasmine Winberg

Chefredaktör och ansvarig utgivare

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.