Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

JMW chansar med Hazard

Publicerad: 5 april 2013, 07:02

PR-byrån JMW har plockat in Maria Hazard som projektledare. Hon kommer närmast från Westander och har mångårig erfarenhet av såväl privat som offentlig sektor.


Ämnen i artikeln:

JMWGolinWestander

– Marias breda kompetens inom flera olika sakfrågor gör att hon  kommer att kunna gå direkt in i flera av våra projekt och skapa nytta  för våra uppdragsgivare. Med Marias driv och förhållningssätt kommer hon  att bli en förstärkning av JMW-laget, säger Björn Mellstrand, vd på JMW  i en kommentar.

Maria Hazard har arbetet som pr-konsult på  Westander under de senaste fem åren. Hon har tidigare varit verksam på  Sveriges ambassad i Manila, Filippinerna och har också varit ledare för  Röda Korsets Jourhavande kompis.

Hon ska arbeta med projektledning inom både offentlig och privat sektor och bland annat syssla med konsumentprodukter.
–  Jag ser fram emot att få arbeta i gränslandet mellan digital  kommunikation och traditionell PR, och där är JMW en av de ledande  byråerna, säger Maria Hazard i en kommentar.

JMW har idag 28 medarbetare och uppdragsgivare som Microsoft, The Absolut Company, OLW, Hemnet och 3M.

JMW grundades av Björn Mellstrand år 2003.

Bolaget ägs numera även av Joakim Karlsson och Brit Stakston.

Ämnen i artikeln:

JMWGolinWestander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.