Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

JMW värvar från Edelman Deportivo

Publicerad: 10 januari 2017, 09:05

Andreas Zannin.

Foto: Pressbild

Andreas Zannin har varit ansvarig för teknikerbjudandet på Edelman Deportivo. Nu byter han byrå till JMW.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerJMWEdelman Deportivo

Andreas Zannin har en examen i strategisk kommunikation från Berghs och har tidigare varit pr-ansvarig på teknikföretaget Asus. Hos Edelman Deportivo har han varit ansvarig för teknikerbjudandet och arbetat med varumärken som HTC, EOS och Renault.
– Andreas är precis en sådan talang som vi på JMW letar efter. Han har rätt inställning och ett genuint intresse för teknik samtidigt som att han brinner för bra kommunikation. Teknik och IT är definitivt ett av våra större kundsegment och vi ser att behovet i branschen bara växer. Med Andreas ombord står vi redo att ta oss an ännu fler uppdrag, säger Louise Leo, vd på JMW kommunikation, i ett pressmeddelande.

Andreas Zannin kommer främst att arbeta med Microsoft Sverige.
– JMW har många intressanta uppdragsgivare, speciellt inom teknik- och IT-segmentet, ett område som med tiden kommit att bli min hemmaplan. Min nya tjänst känns spännande och jag ser framemot att åstadkomma stordåd tillsammans med mina nya kollegor, säger han om sitt nya jobb.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.