Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag22.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

JMW värvar från UD

Publicerad: 20 November 2015, 10:30

Gustav Ahlsson lämnar politiken för pr-branschen.

Foto: Pressbild.

JMW vill bli starkare inom public affaris. Som ett led i satsningen rekryteras Gustav Ahlsson från Utrikesdepartementet.


Ämnen i artikeln:

Louise LeoPR-ByråerJMW

Gustav Ahlsson är utbildad jurist och har stor erfarenhet av politiskt arbete. Senast kommer han från en tjänst som politisk rådgivare åt Alliansregeringens handelsminister Ewa Björling. Totalt arbetade han på UD i sju år.

– Vi ser en ökad efterfrågan inom hållbarhet och PA-området och jag är övertygad om att Gustav Ahlsson med sin unika kompetens, erfarenhet och personlighet kommer att vara en viktig kraft för att ta bredda JMW:s verksamhet. En verksamhet som omfattar både svenska och internationella uppdragsgivare. Gustav kommer att gå in i befintliga projekt och initiera nya tillsammans med våra PA-specialister Annika Hiltunen och Ina Zackari-Näär, kommenterar Louise Leo, vd på JMW.

Själv säger han:
– Jag ser mycket fram emot att arbeta hos JMW, ett företag som är kreativt och nytänkande samtidigt som det finns en gedigen erfarenhet med många och intressanta uppdragsgivare.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Louise LeoPR-ByråerJMW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.