Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

JMW värvar

Publicerad: 21 februari 2017, 12:56

JMW värvar Johanna Nygård som produktions/projektledare. Hon kommer senast från Loudly och har under snart tio år jobbat med kommunikation i olika former. Hon har en examen från Umeå Universitet och IHM Business School.


– Våren har börjat på bästa sätt och Johanna är en riktigt fin rekrytering för oss. Vi ska bli fler och rekryteringen av Johanna är en bra början. Det gör att vi både breddar och stärker vårt erbjudande, säger Louise Leo, vd på JMW i ett pressmeddelande.

Johanna Nygård har erfarenhet som projektledare från både reklambyrå och marknad på kundsidan och kommer att dela sin tid mellan JMW och systerbyrån The Content Family.

– JMW kändes rätt direkt och jag är väldigt glad över att få möjligheten att dela min passion för kommunikation med vassa kollegor. Jag har tidigare sneglat på JMW och hoppas kunna bidra på flera sätt i vår fortsatta utveckling, säger Johanna Nygård i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.