Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Johan Såthe ska göra Affärsvärlden

Publicerad: 6 februari 2015, 10:37

Johan Såthe.

Besökslivs chefredaktör Johan Såthe får nytt jobb hos Appelberg. Han blir redaktör och affärsutvecklare i det nya dotterbolaget som tar över delar av Affärsvärlden.


Ämnen i artikeln:

Johan SåtheAppelbergAffärsvärlden

I veckan stod det klart att Talentum outsourcar delar av Affärsvärldens redaktionella produktion till Appelberg. Det hela ska skötas i ett nystartat dotterbolag som blir dedikerat till outsourcinguppdrag. Där blir blir nu Johan Såthe ansvarig redaktör och affärsutvecklare.

– Vi är väldigt nöjda över att ha rekryterat Johan Såthe. Han har den sällsynta kombinationen av att vara en bra journalist och redaktör och samtidigt tänka affärsmässigt. Vi tror att vi med Johan i bolaget kan utveckla uppdraget för Affärsvärlden och andra liknande uppdrag inom och utanför Talentum, säger Calle Ericsson, vd på Appelberg, i en kommentar.

Därmed lämnar han sin tjänst som chefredaktör för Visitas tidning Besöksliv som produceras av OTW. Tidigare har Johan Såthe bland annat arbetat på Resumé.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.