Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Johan T Lindwall tar över Svensk Damtidning

Publicerad: 2 september 2016, 13:24

Johan T Lindwall har blivit ett bekant ansikte i Expressen.

Foto: Claes Bengtsson/Wikimedia

Expressens hovreporter blir chefredaktör efter Karin Lennmor.


Ämnen i artikeln:

Johan T LindwallExpressenSvensk Damtidning

Karin Lennmor slutade som chefredaktör på Svensk Damtidning innan sommaren. Nu meddelar Aller Media att de värvat Mediesveriges kanske mest profilerade hovreporter: Expressens Johan T Lindwall.
– Jag är extremt glad och stolt över att vi har rekryterat Johan T Lindwall till Aller media. Det är Svensk Damtidning och Johan T Lindwall som är de främsta varumärkena inom kunglig bevakning i Sverige. Tillsammans blir de ett dreamteam. Johan har också en stor erfarenhet av att arbeta med alla nya plattformar och har ett starkt nyhetsdriv. Hos oss får han nu möjlighet att utveckla detta på Svensk Damtidning som chefredaktör, säger Stina Abenius, publicistisk direktör på Aller media, i en kommentar.

Johan T Lindwall har arbetat på Expressen i olika omgångar och på heltid sedan 2007. Han har även skrivit fyra böcker.
– Det känns fantastiskt roligt och spännande att få anta den här utmaningen. Jag är tacksam för det stora förtroende jag har fått och ska förvalta det med hela min person. Jag har haft fantastiska år på Expressen, men när en sådan här chans kommer går det inte att säga nej, säger Johan T Lindwall.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.