Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Johanna Johansson lämnar Volt för Ingo

Publicerad: 23 oktober 2019, 11:36

Johanna Johansson.

Foto: Pressbild

Volts art director Johanna Johansson har uppmärksammats för sitt arbete med Kreatörskvinnor och det globala initativet Ad Women. Nu lämnar hon sin tidigare arbetsplas för Ingo.


Ämnen i artikeln:

VoltIngo

Efter tre år lämnar Johanna Johansson Volt för att bli art director och head of innovation på Ingo.

Hon har under senaste åren gjort flera hyllade kampanjer för Försvarsmakten tillsammans med Volt och återkommande placerats på Resumes lista över Näringslivets 150 Superkommunikatörer för sitt arbete med Kreatörskvinnor och det globala initiativet Ad Women. Johanna Johansson fick dessutom Kycklingsstipendiet för tre år sedan och är belönad i Guldägget.

LÄS MER: "De är näringslivets 150 superkommunikatörer"

– Johanna är en snillrik och mångsidig kreatör, som trots sin unga ålder gjort stormkliv in i branschen. Tror det är tredje jag har frågat henne och nu stämde äntligen allt. En rekrytering vi är glada och stolta över, säger Ingos executive creative director Björn Ståhl i ett pressmeddelande.

Johanna Johansson kommenterar:

– Även om vi som bransch säljer kreativitet är det ganska sällan vi lyckas vara verkligt innovativa. Jag dras nog mest till idéer som utmanar ramarna, som inte genast passar in i en media-kategori. Den är här Ingo är som bäst och min roll kommer att handla om att stärka Ingos erbjudande ännu mer på den fronten.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

VoltIngo

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.