Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Johanna Öberg lämnar Stampen

Publicerad: 15 februari 2017, 13:24

Johanna Öberg.

Foto: Fredrik Thambert

Efter två år kliver Johanna Öberg av resan med Stampen.


Ämnen i artikeln:

Johanna ÖbergMartin AlsanderStampen Media GroupStampen

Johanna Öberg värvades som vd för Stampen Media Partner, som senare blev Stampen Media. Resan har blivit en kraftig bergochdalbana med rekonstruktion och försöljningar av verksamheter. Nu väljer hon att sluta.
– Hittills har jag pendlat mellan våra verksamheter i Stockholm och Göteborg. Efter avslutad rekonstruktion och avyttring av merparten av våra verksamheter i Stockholm är vi i en fas då det kommer krävas ännu mer ledarskap på plats i Västsverige. Av familjeskäl är det inte aktuellt för mig att flytta till en ny stad, därför har jag beslutat att lämna mitt uppdrag. Samtidigt är jag mån om att övergången blir bra så jag blir kvar och jobbar för fullt så länge jag behövs, säger Johanna Öberg i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Efter räddningen av Stampen – nu vill GP ha 40 miljoner i presstöd

Ny vd för Stampen Media väntas kunna presenteras inom kort.
– Jag tycker det är tråkigt att Johanna väljer att lämna eftersom hon varit mycket framgångsrik att leda medieverksamheten med goda resultat under en turbulent tid. Men jag respekterar hennes beslut och känner mig trygg i att vi kommer kunna presentera en ny stark vd inom kort, säger Stampens koncernchef Martin Alsander.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.