Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

John Mellkvist går till Techposition

Publicerad: 22 september 2020, 08:57

Fr v: Rebecca Batsoulis, Michael Sundblom, John Mellkvist, Ashkan Ardalan, Jennie Sinclair

Pr-konsulten och framtidsspanaren John Mellkvist har satt åldersfrågan på agendan de senaste åren. Innan sommaren lämnade han Mindmakers och nu går han över till Techposition där han återförenas med grundaren Jennie Sinclair.


Ämnen i artikeln:

John MellkvistTech

Med värvningen av pr-konsulten John Mellkvist, som utsågs till Resumés superkommunikatör i kategorin kommunikation förra året, blir Techposition fem personer stark.

Verksamheten utgår från att hjälpa bolag som är på en digitaliseringsresa med positionering och kommunikation. Med John Mellkvist ska byrån stärka sitt erbjudande inom thought leadership, omvärldsanalys, opinionsbildning och person-pr. John är kanske mest känd som drivande i åldersfrågor och kommer närmast från pr-byrån Mindmakers där även Jennie Sinclair (som grundade Techposition tillsammans med Sebastian Stecki under slutet av 2018) arbetat.

– Att få jobba med John igen känns som ren lyx. Jag har sett hur hans insiktsfulla framtidsanalyser i kombination med gediget kommunikationshantverk kan förflytta berg. Det här kommer bli både kul och viktigt, säger Jennie Sinclair i en kommentar,


Förutom Resumés utmärkelse var John Mellkvist under 2019 en av tre finalister till Årets Opinionsbildare (kommunikationskonsult) och nominerad till Cision PR Influencer Award. John ingår även i regeringens delegation för senior arbetskraft och sitter i Berghs advisory board.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

John MellkvistTech

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.