Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

John Mellkvist lämnar Mindmakers

Publicerad: 25 juni 2020, 07:38

John Mellkvist

Foto: Janne Naess

Efter snart fyra år kommer konsulten och superkommunikatören John Mellkvist att sluta efter sommaren.


Ämnen i artikeln:

John Mellkvist

John Mellkvist har sedan 2017 drivit frågan om ålder i sina sociala medier. Ett arbete som blivit uppmärksammat och gett resultat i form av att frågan om åldersdiskriminering har kommit upp på agendan. Under förra året utnämndes han av Resumé till superkommunikatör i kommunikationskategorin.

Nu meddelar han att han kommer att avsluta sin anställning på Mindmakers PR, där han arbetat sedan 2016.

”Det har varit en inspirerande och utvecklande tid med de bästa av kollegor. Och vänner. Men nu är det dags för ett nytt steg.”, skriver John Mellkvist på Facebook.

I inlägget skriver han att det inte är helt klart hur framtiden för honom kommer att se ut, men att han kommer att jobba från eget aktiebolag inom pr/kommunikation, omvärlds- och framtidsanalys och ålder/generationer.

”Kommunikation fortsätter att vara viktigare än någonsin. För att i en snårig och slagig omvärld förklara, förankra, förstärka, övertyga, trygga, lugna, inspirera, paketera och på olika sätt företaga.”, skriver han. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

John Mellkvist

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.