Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

John Mellkvist till Kreab – ska bidra till att höja värdet av erfarenhet

Publicerad: 17 augusti 2021, 12:25

John Mellkvist: ”En av mina uppgifter blir att fortsätta verka för att svenskt näringsliv blir mer åldersmedvetet, vilket öppnar upp för helt nya affärsytor och möjligheter”

Efter ett år lämnar John Mellkvist Techposition för att bli seniorkonsult på Kreab där han kommer att jobba med sin hjärtefråga.


Ämnen i artikeln:

John MellkvistKreab

Den 1 september börjar PR-konsulten John Mellkvist på Kreab i Stockholm. Han lämnar därmed Techposition där han arbetat sedan hösten 2020.

I ett pressmeddelande framgår det att branschprofilen bland annat kommer att arbeta med medierelationer och kommunikativ rådgivning mot den snabbt växande ”silverekonomin”.

Under de senaste åren har John Mellkvist fått stor uppmärksamhet för sitt arbete med att minska ålderism. 2018 handplockades han av regeringen till Delegationen för senior arbetskraft och året efter utnämndes han av Resumé till Årets Superkommunikatör i kommunikationskategorin. Han var även finalist i Dagens Opinions utmärkelse Årets Opinionsbildare. 2020 gav han ut boken ”Välj din ålder”.

– Genom rekryteringen av John Mellkvist stärker vi vårt erbjudande inom både det breda pr-området och mer specifikt kring en fråga som vi uppfattar som angelägen både för näringslivet och för samhället i stort - att erfarenhet ska få en högre status, säger Bengt Ludvigsson Sverigechef på Kreab i en kommentar.

John Mellkvist:

– Det känns spännande och inspirerande att komma till en plats som samlar så mycket kunskap och erfarenhet inom områden jag är mycket engagerad i. Jag blir seniorkonsult i dubbel bemärkelse. En av mina uppgifter blir att fortsätta verka för att svenskt näringsliv blir mer åldersmedvetet, vilket öppnar upp för helt nya affärsytor och möjligheter. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

John MellkvistKreab

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News