Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jonas Nilsson ny ordförande i Swedish Content Agencies – nästan hela styrelsen byts ut

Publicerad: 25 maj 2020, 07:50

Branschföreningen Swedish Content Agencies får en nästintill helt ny styrelse inför kommande verksamhetsår. Ny ordförande blir Jonas Nilsson, vd för Main Station, samtidigt som sex nya styrelsemedlemmar tillträder.


Ämnen i artikeln:

Swedish Content AgenciesJonas Nilsson

Swedish Content Agencies, branschförening som samlar byråer i Sverige som arbetar med content marketing och redaktionell kommunikation, valde vid ett årsmötee i förra Jonas Nilsson till ny ordförande efter Maria Westman, vd för C by West, som suttit i styrelsen i sex år.

– De här åren i styrelsen har varit otroligt roliga och utvecklande. Men efter sex år känner jag att det är dags att tacka för mig samtidigt som mitt ordinarie arbete kräver allt mer av min tid, säger Maria Westman i en kommentar.

Jonas Nilsson har en lång erfarenhet inom contentbranschen. Han har tidigare bland annat startat och drivit contentbyråerna OTW Publishing och Wasp Communication och är nu vd för contentbyrån Main Station.

– Det känns hedrande och jättespännande att tillsammans med medlemmarna och övriga styrelsen få leda utvecklingsarbetet i vår bransch. Contentbyråerna står idag för massor av kreativa lösningar som bidrar till företags affärsnytta. I en tid då alla typer av byråer försöker äga begreppet content måste vi som bransch stärka vår roll och lyfta fram vår unika kompetens, säger Jonas Nilsson i en kommentar.

Swedish Content Agencies nya styrelse 2020

Jonas Nilsson, Main Station, Ordförande

Emma Broms, OTW, Vice ordförande 

Linus Fremin, Make Your Mark, ledamot

Måns Nilsson, Brand New Story, ledamot 

Pia Grahn, fd vd Årets byrå, numera egen verksamhet, ledamot 

Petra Malm, Appelberg, ledamot 

Dan Lindgren, WeWhereThere, ledamot 

Isabel Svensson, N365, ledamot

Marcus Carloni, GetFlowBox, suppleant

Lisa Bydler, Curious Mind, suppleant 

Tom Barette, Appelberg, suppleant

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.