Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jörgen Andersson till Filippa K:s styrelse

Publicerad: 30 september 2015, 11:37

Jörgen Andersson.

H&M-veteranen Jörgen Andersson, senast global marknadschef för den japanska klädkedjan Uniqlo, tar plats i styrelsen på Filippa K.


Ämnen i artikeln:

Filippa KH&MStyrelser

Jörgen Andersson jobbade i flera år på H&M där han var global varumärkeschef, för att sedan gå över till en motsvarande tjänst på Espirit. I somras lämnade han sitt jobb på Uniqlo, efter ett och ett halvt års tid.

Nu blir han och Mengmeng Du, som har en bakgrund som chef för utlandslanseringen av Spotify, blir nya styrelsemedlemmar i Filippa K.

– Jörgens djupa kompetens och erfarenhet inom marknadsföring och byggandeav internationellt slagkraftiga varumärken och Mengmengs gedigna digitala kompetens kommer att vara en stor tillgång för oss. Vi välkomnar de båda till Filippa Ks styrelse, säger Eric Persson, ordförande i Filippa K:s styrelse, i ett pressmeddelande.

I dag jobbar Mengmeng Du som operativ chef på Acast och har utöver Filippa K styrelseuppdrag i Skandia, Qliro Group och Skånska Byggvaror.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Filippa KH&MStyrelser

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.