Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jörgen Lindqvist blir partner på Greatness PR

Publicerad: 26 januari 2018, 12:08

Jörgen Lindqvist.

Resumés bloggare Jörgen Lindqvist som tidigare varit chefredaktör på Computer Sweden och senast verksam som marknads- och contentkonsult blir seniorkonsult och vice vd på Greatness PR. Han blir samtidigt partner i pr-byrån.


Ämnen i artikeln:

Jörgen LindqvistGreatness PRPR-branschen

– Jörgen vet hur man snabbt får resultat och fokuserar mer på marknadskommunikation vilket kompletterar Greatness styrka i varumärkesstrategi, företagskommunikation och opinionsbildning. Vi har följts åt många år och även arbetat tillsammans förut, Jörgen är varmt välkommen till byrån, säger Magnus Sjöbäck, vd Greatness PR i ett pressmeddelande.

– Jag har arbetat professionellt med kommunikation i över 20 år och som kommunikationskonsult för främst it- och techföretag de senaste åren. Med rätt strategi är mätbar kommunikation enda sättet att bygga ett framgångsrikt företag och effektiv försäljning. Det är väldigt kul och spännande att göra gemensam sak med Greatness PR och jag ser fram emot att även arbeta med mer övergripande kommunikation, säger Jörgen Lindqvist i en kommentar.

Greatness arbetar i första hand med ägarledda företag, framgångsrika b2b-bolag och ideella organisationer. Jörgen Lindqvist kompletterar kundportföljen med it- och techbolag, men kommer även arbeta med marknadskommunikation för övriga kunder.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.