Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag11.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Jörgen Svedberg till Spoon i Göteborg

Publicerad: 23 Januari 2019, 07:44

Jörgen Svedberg kommer att leda Spoons Göteborgskontor med 45 medarbetare

Den erfarne och meriterade varumärkesexperten Jörgen Svedberg blir ansvarig för Spoons Göteborgskontor. Han kommer att tillträda sin nya tjänst i början av februari.


Ämnen i artikeln:

ContentSpoon

Strategen och varumärkesutvecklaren Jörgen Svedberg har varit vice vd och head of business development på Nine Yards.

Senast kommer han från egen verksamhet och dessförinnan arbetade han på Ehrenstråhle DDB där han utvecklat varumärkesplattformar och kommunikationsstrategier åt flera företag och organisationer.

Jörgen Svedberg har redaktionell erfarenhet som sträcker sig långt tillbaka och innefattar allt från text till filmproduktioner.

– Jörgen är en stjärna som med all sin redaktionella erfarenhet och en gedigen bakgrund av att leda byråer i förändring kommer att bli ett enormt tillskott för att leda vår verksamhet i Västsverige. Driven varumärkes – och kommunikationsstrateg med journalistiken som bas är en kanonkombo för att leda Spoon framåt här, säger Anders Ribba, vd på Spoon i ett pressmeddelande.

Jörgen Svedberg börjar på Spoon i februari. Göteborgskontoret har i dagsläget 45 medarbetare som nyrekryteringen får ansvar för.

– Att utgå ifrån ett insiktbaserat och redaktionellt präglat perspektiv gör att kommunikationen känns mer relevant och äkta för mottagaren. Det svåra idag är inte att nå ut med sina budskap, det är att nå in. Jag är övertygad om att Spoon är bäst rustade att hjälpa kunderna med just det, säger Jörgen Svedberg.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

ContentSpoon

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.