Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Josephine Wallin blir cd och delägare på Le Bureau

Publicerad: 24 augusti 2017, 07:08

Art directorn Josephine Wallin är ny kreativ chef på reklambyrån Le Bureau. Hon blir också delägare i byrån.


Ämnen i artikeln:

KingReklambyråerLe Bureau

Emma Eriksson lämnade Le Bureau innan sommaren för att gå till Forsman & Bodenfors. Nu värvar byrån Josephine Wallin från King som ny creative director ch delägare.
– Hon har väldigt många kvaliteter, som vi tror att Le Bureau behöver. Hon är känd för sin kreativa förmåga men vi ser också en person som kommer att bli viktig för vår kultur. Hon har rivstartat och har redan börjat sätta ett avtryck på byrån, säger Gustaf Sehlstedt, vd på Le Bureau, i en kommentar.

Josephine Wallin inledde sin karriär på Forsman & Bodenfors i Göteborg. Därefter har hon jobbat på King, Lowe Brindfors, och tillbaka igen på King. Genom åren har det blivit en rad Guldägg och andra priser.
– Det här känns som ett naturligt steg i karriären och det känns som jag har lärt mig massa redan. Jag trivdes asbra på King men när Gustaf och Claes (Kjellström) hörde av sig så var det svårt att säga nej till ett sådant spännande erbjudande. Le Bureau har en bakgrund med massa fina jobb och familjär kultur så det passade mig också väldigt bra, kommenterar hon.

Bland Le Bureaus kunder finns Arbetsförmedlingen, BRA och Skolverket.
– Nu har jag varit här i två veckor och det känns jättekul. Jag ser verkligen fram emot ansvaret i att leda Le Bureau i rätt och kreativ riktning tillsammans med mina nya kollegor som verkar sjukt grymma by the way, säger Josephine Wallin.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

KingReklambyråerLe Bureau

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.