Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jubel värvar Spotify-chef

Publicerad: 22 maj 2017, 08:38

Jubel, Sveriges första reklambyrå i musikbranschen, värvar


Ämnen i artikeln:

ReklambyråerSpotifyLjuddesign

Jubel grundades i början av 2016 av Erik Ohlsson (tidigare Head of Music & Brands på Universal Music) och har det senaste halvåret knutit till sig Adam Börjesson (tidigare Universal Music) och Markus Persson (tidigare Blixten & Co).

Från och med 22 maj ansluter ännu ett välkänt namn i musikbranschen; Karin Forsberg som under våren lämnade sin tjänst som Artist & Label Services Manager på Spotify.

"Det känns enormt roligt att Karin ansluter till oss. Hennes kompetens, kreativitet och driv kommer tillföra enormt mycket till Jubel. Att hon dessutom jobbat sex år på Sveriges överlägset största musiktjänst Spotify gör henne till en ovärderlig resurs i vår satsning mot att cementera positionen som den bästa oberoende byrån i branschen, säger Erik Ohlsson i ett pressmeddelande.

Karin axlar rollen som kreativ projektledare både inom artist- och varumärkesprojekt och kommer även ansvara för bolagets kontakt med digitala partners.

"Det känns fantastisk kul att komma till Jubel! Att få jobba med kreativa och nytänkande lösningar i en bransch som är under ständig utveckling är både utmanande och inspirerande. Med den kompetens och varierande erfarenheter som finns på Jubel är jag övertygad om att vi kommer bli ett grymt team som kan göra en stor skillnad för artister och kreatörer i branschen."

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.