Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Julia Mjörnstedt till Dragster

Publicerad: 30 mars 2016, 10:14

Julia Mjörnstedt Karlsten.

Foto: Pressbild

Hon har vunnit flera priser för sitt arbete med Ung Cancer. Nu blir Julia Mjörnstedt Karlsten anställd hos kommunikationsbyrån Dragster.


Ämnen i artikeln:

Ung CancerTorbjörn WittströmPR-ByråerDragster Kommunikation

Julia Mjörnstedt Karlsten är grundare av organisationen Ung Cancer. Fram tills augusti i fjol var hon också dess generalsekreterare. För sitt arbete har hon bland annat belönats med priser som Årets eldsjäl, Årets marknadsförare och Årets kommunikatör.

Efter ett drygt halvår som fristående konsult inom sociala medier och pr går Julia Mjörnstedt Karlsten nu in hos Dragster Kommunikation.
– Jag är mycket glad över rekryteringen. Dragster står inför många spännande uppdrag och har under de senaste månaderna fått ett flertal nya kunder, samtidigt vill vi kunna erbjuda våra kunder en bredare kompetens där kommer Julia medföra mycket med sin erfarenhet inom PR och sociala medier, kommenterar byråns vd Torbjörn Wittström.

Om sitt nya jobb säger hon:
– Jag har länge följt Dragster och har stor respekt för deras arbete. Deras sätt att jobba med kreativitet och hjärta i fokus är för mig både attraktivt och viktigt och jag ser verkligen fram emot att vara med och leda och utveckla det arbetet.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.