Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jung rekryterar hemvändare

Publicerad: 31 januari 2020, 13:21

Lotti Staedler Elmblad återvänder till Jung efter fem år som frilansare inom kreativ produktion. Samtidigt börjar även Martin Ödman på Jung igen efter en kort sejour på Vass Productions.


Ämnen i artikeln:

Jung

Lotti Staedler Elmblad slutade på Jung 2015. Efter det har hon arbetat som producent och rådgivare på byrån Part Projects samt som frilansare. Nu ansluter hon till Jung där hon bland annat kommer arbeta med H&M.

Martin Ödman har tidigare bland annat varit redaktionschef på King Magazine. Ödman lämnade Jung våren 2019 för en roll som kommunikationschef, med övergripande ansvar för pr- och kommunikationserbjudandet på Vass Productions. Nu har Martin Ödman ångrat sig och vänder hem till Jung Relations där han kommer arbeta med kunder såsom The Absolut Company, Scandic och Gotlands Bryggeri.

Jung Relations vd Jimmy Rodhelind är glad över att 2020 inleds med två starka rekryteringar. 

– Vi vet sedan tidigare att Lotti och Martin är personer som bidrar mycket både internt och för våra kunder. Det har dessutom något särskilt varje gång en hemvändare knackar på eftersom det ändå är ett slags kvitto på att Jung är en arbetsplats där många trivs, säger Jimmy Rodhelind i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Jung

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.