Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jung rekryterar två

Publicerad: 19 februari 2016, 09:26

Anna von Stockenström och Mathias Murman.

Foto: Press

Pr-byrån Jung, som nyligen köptes upp av Hallvarsson & Halvarsson Group, rekryterar från Mediacom och Fritidsresor.


Ämnen i artikeln:

JungFritidsresorMediacomHallvarsson & HalvarssonJung Relations

Den 1 februari berättade Resumé att Hallvarsson & Halvarsson Group genomför en storaffär i byråbranschen när de blir ägare till pr-byrån Jung. Tillsammans blir de 220 pr-konsulter. Nu gör Jung sina första rekryteringar efter beskedet.

Byrån värvar pr-konsulterna Anna von Stockenström från Mediacom och Mathias Murman från Fritidsresor. Anna von Stockenström har arbetat på mediebyrån Mediacom sedan slutet på 2013, senast som ansvarig för byråns digitala erbjudande.

Mathias Murman har en bakgrund på pr-byrån Prime och har även en bakgrund i journalistiken på bland annat TV4, Norrköpings Tidningar och SVT. Sedan augusti 2013 arbetar han med kommunikation på Fritidsresor.

– Genom samgåendet med H&H Group har vi fått möjligheten att snabbare stärka upp med strategisk kompetens i arbetet med våra kunders ägda kanaler och köpta kommunikation. Det ger understöd till vårt övergripande uppdrag: att vara en kreativ spjutspets inom koncernen med fötterna i förtjänade kanaler, säger Jungs vd Jimmy Rodhelind i en kommentar.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.