Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jung tar in duo

Publicerad: 26 oktober 2016, 14:17

Jung Relations nya talanger.

Foto: Pressbild

Kreatören Johanna Burai och digitala specialisten Marius Pedersen är nya medarbetare på pr-byrån.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerJimmy RodhelindJung Relations

Jung Relations förstärker nu med två spännande unga talanger som ska ge byrån ytterligare spets. Den ena är Johanna Burai blev vida omskriven med sitt examensprojekt World White Web på Beckmans, där hon ifrågasatte vithetsnormen i Googles sökresultat.
– Johanna Burai lyckades i sitt examensprojekt skapa något Jung hela tiden strävar efter i arbetet med våra kunder: att skapa meningsfullare kommunikation. Vi är därför oerhört glada att kunna knyta Burai till oss, säger Jung Relations vd Jimmy Rodhelind i en kommentar.

Den digitala specialisten Marius Pederson har jobbat på Ogilvy & Mather i Amsterdam och sedan Apartment5 i Stockholm. Han har även varit tre vändor i Afghanistan under sin tid inom den norska armén.
– Det som lockat mig är att Jung jobbar med PR, digitalt, utomhus, event, ja egentligen det som krävs för att skapa så bra kommunikation som möjligt. Jag är väl lite av en technörd så jag kommer pusha våra projekt till att alltid ligga i framkant, säger han.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.