Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jung värvar från Wenderfalck

Publicerad: 4 mars 2016, 11:38

Linn Jacobsson är ny på Jung.

Foto: Press

Efter Hallvarsson & Halvarssons köp av Jung – nu har Jung gått in i rekryteringsoffensiv. In kommer Linn Jacobsson, planner och kreativt ansvarig på Wenderfalck.


Ämnen i artikeln:

Hallvarsson & HalvarssonJung Relations

Jung inledde året med att berätta om att de blir en del av Hallvarsson & Halvarsson Group. Sedan dess har två pr-konsulter värvats. Nu är det dags för Linn Jacobsson från Wenderfalck att ansluta till byrån.

Linn Jacobsson arbetade som planner och kreativt ansvarig på byrån och ligger bland annat bakom bland annat ”Hej snippan” för Apoteksgruppen och ”All I need for christmas is a goat” för Action Aid. Nu kommer hon att arbeta med att vidareutveckla byråns planning-erbjudande, men även som kreatör för flera uppdragsgivare.

– Jag har följt Jung genom åren och imponerats av många av deras prisbelönade projekt, men kanske mest av hur de hela tiden glidit mellan olika discipliner inom kommunikation. Idag pågår en branschglidning, där allt fler byråer breddar sina erbjudanden, att få jobba med att utveckla Jung som alltid legat i framkant känns superkul, säger Linn Jacobsson i en kommentar.

– Vi är väldigt glada över att få välkomna Linn till Jung-familjen. Hennes bredd är särskilt intressant då hon har digital spets samtidigt som hon kombinerar planning med att vara en stark kreatör. Hennes stora trädgårdsintresse vet vi i skrivande stund inte hur vi bäst tar tillvara på, säger Jimmy Rodhelind, vd på Jung, i en uppmaning till alla trädgårdsföretag att höra av sig.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln: