Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Jungs kreativa trio

Publicerad: 13 februari 2018, 08:54

Pr-byrån Jung Relations rekryterar två kreatörer och en formgivare.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerJung Relations

Kreatören Per Forssberg ansluter från Garbergs till Jung Relations, där han bland annat jobbade med kunder som NK, Bris och Scouterna.

Olle Isaksson ansluter från Edelman Deportivo där han arbetat som senior kreatör. Tidigare har han jobbat på byråer som Droga5 och Great Works.

Formgivaren Katrine Kolström flyttar upp från Göteborg och börjar jobba på Jung Relations. Hon har tidigare jobbat på Sturm & Drang och This is Scandinavia, men de senaste åren agerat frilans.

– Stjärnorna står rätt för Jung, men vi är aldrig bättre än våra senaste kundprojekt. Därför känns det sjukt roligt att få starta 2018 med tre kreativa rekryteringar på ett bräde. Per, Olle och Katrine är alla idéstarka och bidrar med kompetenser från reklam, film, digital kommunikation och design. Våra uppdrag blir allt bredare, så det är precis den kombinationen av kompetenser vi behöver, säger Ebba Hultengren, creative director på Jung, i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerJung Relations

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.