måndag30 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Juniorkonsulter till Friends Agenda

Publicerad: 27 oktober 2014, 08:58

Från vänster: Isabelle Kåge, Christine Gouldthorp, Elin Andersson och Anna Anderberg.

Friends Agenda växer med nya kunder som Roslagsvatten, Kista Science City och Micki Leksaker. Nu har byrån rekryterat fyra juniorkonsulter.

Ämnen i artikeln:

Friends Agenda

SS

Susanna Sköld


Anna Anderberg har internationell utbildning och erfarenhet. Hon kommer senast från Stylight GmbH i München, där hon arbetade med content marketing, SEO och PR. Anna har en master i Strategic Public Relations från University of Sydney. Hon har även arbetat på Ogilvy i Sydney.

Christine Gouldthorp har digital spetskompetens. Hon har en kandidat i företagsekonomi från Stockholms Universitet med inriktning management. Utöver det har hon utbildat sig till digital strateg med inriktning marknadskommunikation, webbanalys och digital affärsutveckling.

Elin Andersson har en bakgrund främst inom CSR och hållbarhetsarbete och kommer närmast från Telenor. På Friends Agenda arbetar hon huvudsakligen med kunduppdrag inom förändringskommunikation. Elin har utbildning från Malmö Högskola, Lunds universitet samt Nelson Mandela Metropolitan University i Port Elizabeth, Sydafrika.

Lite senare i höst börjar även Isabelle Kåge, som rekryterats från Rita Platzer PR där hon bland annat arbetat med medierelationer och konsument-PR inom segmentet lifestyle och hälsa. Hon har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Uppsala universitet och har även studerat på University of Utah i USA.

– Vi har kommit till en fas i vår utveckling där vi har möjlighet att erbjuda yngre talanger utrymme att utvecklas i samarbete med våra seniora strateger. Bland våra nyrekryteringar har vi en ypperlig mix av kreativ och stilistisk förmåga, digital kompetens, affärsförståelse och struktur. Och vi kommer snart kunna tillkännage fler nyrekryteringar, säger vd:n Sara Morge i ett pressmeddelande.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev