Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Juno-grundaren till Hedvig

Publicerad: 20 november 2020, 12:20

Désirée Maurd tar över som ny kommunikationschef på försäkringsbolaget Hedvig


Ämnen i artikeln:

JunoHedvig

Försäkringsstartupen Hedvig fortsätter att göra profilerade rekryteringar på kommunikationssidan. Senast i raden är Désirée Maurd som nu tar över som ny head of communications.

– Hedvig känns spännande eftersom det handlar om att ifrågasätta hur en väldigt gammal produkt fungerar. Det är fascinerande hur något som i grunden handlar om människors liv och vardag har kunnat sväva iväg och bli så komplext. Hedvigs varumärke står för en mänsklighet som jag gillar. Och den mänskligheten avspeglas även på insidan i form av väldigt smarta och snälla människor, säger Désirée Maurd.

LÄS MER: Hedvigs marknadsdirektör: ”Utmaningen är att få folk att ens bry sig”

Désirée Maurd var en av tre medgrundare till pr-byrån Juno men lämnade verksamheten i mars tidigare i år. Tidigare i karriären har hon bland annat varit partner och creative director på Prime samt pr-strateg på Forsman & Bodenfors.

– Vi hade verkligen inte kunnat drömma om någon bättre för den här rollen än Désirée, vi tycker kort och gott att hon är otrolig. En otrolig person, otrolig strateg och otrolig kreativ förmåga. Hon kommer vara en nyckelperson i nästa steg av vår resa, då vi snart kommer växla upp i både expansion och produktutveckling, säger Rebecca Lundin, marketing director på Hedvig.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

JunoHedvig

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.