Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Juno PR rekryterar från Berghs

Publicerad: 16 augusti 2018, 12:03

Foto: Pressbild

Juno PR anser att Patrizzia Ohlsons erfarenhet och intresse för att skapa samhällsförändring stämmer bra in på byråns värderingar.


Ämnen i artikeln:

BerghsJuno Pr

Patrizzia Ohlson är nyutexaminerad från Berghs PR-program och Juno PR tar tillfället i akt att rekrytera den nya studenten som juniorkonsult för byrån.

Under studietiden på Berghs tog Patrizzia Ohlson fram föreläsningsserien Perspektiv TALKS, som syftar till att ge unga kommunikatörer analys och verktyg för att göra branschen mer inkluderande. I samband med detta fick Juno PR upp ögonen för Patrizzia.

– Patrizzias erfarenhet och intresse för att skapa samhällsförändring stämmer väl överens med Junos värderingar. Därför kändes det som en perfekt match för oss, säger Shirin Troëng, t.f. vd på Juno PR, i en kommentar.

Patrizzia Ohlson saknar dock inte erfarenheter. Sedan tidigare har hon en politisk kandidatexamen från Stockholms universitet och har arbetat på svenska ambassaden i Oslo.

På Junior PR kommer Patrizzia Ohlson bland annat att jobba med byråns kunder Lernia, White Arkitekter och Indy Beauty.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

BerghsJuno Pr

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.