Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kalle Bohr till BVD

Publicerad: 8 november 2017, 09:30

Bror Rudi Creatives tidigare vd Kalle Bohr blir ny senior strategic advisor på varumärkes- och designbyrån BVD.


Varumärkes- och designbyrån BVD jobbar i dagsläget med globala uppdrag för kunder som Coca-Cola, IKEA och Sandvik Coromant. Nu rekryterar byrån Kalle Bohr som ny strategic senior advisor.

– Det känns väldigt roligt att välkomna Kalle Bohr till byrån. Kalles bakgrund som både byråledare, strateg men också hans kommunikationserfarenheter från sin tid på kundsidan passar bra i vår förflyttning. Kalle blir en viktig pusselbit i vårt nya strategiska vägval som vi genomför just nu, säger Diana Uppman vd för BVD.

Kalle Bohr har tidigare varit vd på designbyrån Bror Rudi Creative.

– Jag är väldigt inspirerad av BVD:s utveckling och deras sätt att se på strategisk design med ett tydligt fokus på såväl enkelhet som hållbarhet. Genom "Simplify to Clarify" har BVD utvecklat en tydlig filosofi och arbetsmodell som är lika attraherande som effektiv. Med uppdrag från flera av världens starkaste varumärken och med en fin och varm företagskultur med hjärtat på rätt ställe var det inget svårt beslut att fatta när frågan kom, säger Kalle Bohr.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.