Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Kanal 5-veteran till MTG

Publicerad: 4 maj 2017, 07:50

Camilla Rydbacken.

Foto: Pressbild

Camilla Rydbacken blir program-och utvecklingschef på MTG Sverige. Hon har arbetat i många år inom Discovery Networks Sweden och kommer närmast från Nordisk Film TV.


Ämnen i artikeln:

Discovery Networks SwedenMTG TVMTG SverigeNordisk Film TV

År 1997 anställdes Camilla Rydbacken på Kanal 5. När hon lämnade tv-huset i fjol hade hon titeln Head of local production. Därefter jobbade hon som operativ chef på produktionsbolaget Nordisk Film TV, men väljer nu att återvända till tv-husen. Denna gång till MTG.
– Camilla är en topprekrytering och jag är väldigt glad att välkomna henne till MTG. Hennes gedigna branscherfarenhet gör henne perfekt för uppdraget. Detta kombinerat med hennes syn på historieberättandet och känsla för vad som engagerar publiken, oavsett plattform, passar exakt med hur vi vill fortsätta utveckla och säkerställa det bästa innehållet för våra kanaler och för Viafree, säger Karolina Stallwood, innehållsdirektör på MTG, i ett pressmeddelande.

Själv säger hon:
– MTG är ett bolag som jag tycker har både snabbhet och mod vilket är fantastiska förutsättningar när man jobbar med att utvekla tv-innehåll. Dessutom delar vi visionen att skapa historier med starka karaktärer som lämnar ett avtryck.

Kristoffer Graci, vd för Nordisk Film TV som Camilla nu lämnar, önskar henne lycka till.
– Självklart är vi ledsna över att hon nu väljer att lämna oss, men är samtidigt glada över att vi i framtiden kommer att få fortsätta jobba tillsammans men då åter i rollen som beställare. Vi önskar henne all lycka och kan inget annat än att gratulera MTG till en riktig toppenrekrytering.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.