Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Karin Hagman ny vd för IQ

Publicerad: 16 oktober 2017, 11:19

Vid årsskiftet tillträder Karin Hagman som ny vd på IQ. Hon kommer närmast från tjänsten som kommunikationschef på fackförbundet Kommunal och har innan dess bland annat arbetat som kommunikationschef på Hyresgästföreningen.


Ämnen i artikeln:

IQSystembolaget

– Jag är glad över att välkomna Karin Hagman som ny vd för IQ. Karins stora erfarenhet inom kommunikation och opinionsbildning i kombination med hennes positiva ledaregenskaper kommer att bidra till IQ:s fortsatta utveckling, säger Tobias Frohm, styrelseordförande för IQ i ett pressmeddelande.

Karin Hagman ersätter Juan-Pablo Roa som slutade som vd på IQ efter sommaren. Fram till att Karin Hagman tillträder kommer Anna Kervall agera som tillförordnad vd på IQ.

– Det känns väldigt roligt att få förtroendet att ta över rollen som vd för IQ. IQ har länge drivit ett framgångsrikt arbete för ett smartare förhållningssätt till alkohol och jag ser fram emot att, tillsammans med teamet på IQ, ta det arbetet vidare, säger Karin Hagman i en kommentar.

Ett arbete som enligt Karin Hagman blir allt viktigare.

– I dag när alkohol och alkoholkonsumtion blir allt mer normaliserat blir också IQ:s roll allt viktigare. IQ är en välkänd och trovärdig aktör i det förebyggande arbetet mot alkohol och min målsättning är att utveckla och förstärka den positionen ytterligare, säger Karin Hagman.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

IQSystembolaget

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.