Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Karin Lennmor lämnar Svensk Damtidning efter 24 år som chefredaktör

Publicerad: 1 juli 2016, 13:41

Karin Lennmor lämnar på egen begäran.

Foto: Pressbild

Karin Lennmor slutar som chefredaktör på Svensk Damtidning – ett jobb hon haft sedan 1992.


Ämnen i artikeln:

Karin LennmorSvensk Damtidning

Karin Lennmor är något av en legendar i Tidskriftssverige. I 37 år har hon arbetat inom Aller Media, varav de senaste 24 åren som chefredaktör på Svensk Damtidning. Men nu slutar hon på egen begäran.
– Jag har funderat på detta en längre tid. Det är förstås ett stort beslut. Mina 37 år med Aller media har varit som ett långt och lyckligt äktenskap. Men nu känns tidpunkten rätt. Jag har arbetat med tidningen många år och det känns som om det är läge att lämna över stafettpinnen, säger hon i ett pressmeddelande.

Camilla Spjuth‐Palve går nu in som tf chefredaktör.
‐ Karins insatser för Svensk Damtidning och för hela Aller media är så stora att de inte går att överblicka. Hon är en av Sveriges absolut största tidningsmakare och mediepersonligheter. Karin kommer att lämna ett stort tomrum efter sig. Nu inleder vi sökandet efter Karins efterträdare som kommer att få ett av medie‐Sveriges allra största och mest spännande jobb, kommenterar Aller medias vd Bodil Ericsson Torp.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.