Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Karin Pettersson ny exekutiv producent på The Line Gotland

Publicerad: 10 september 2018, 13:59

Från vänster till höger: Olivia Munck, delägare i The Line Gotland, Karin Petersson nya exekutiv producent på The Line Gotland, Caroline Ortmark, vd på The Line

Den tidigare marknadschefen på Destination Gotland blir nu exekutiv producent på filmproduktionsföretaget The Line Gotland.


Ämnen i artikeln:

Karin Pettersson

Karin Petterson har flera års erfarenhet av frilansande inom film och TV-produktion, och har arbetat som marknadschef på Destination Gotland med reklam- och informationsfilmer.

–Vi är oerhört glada och stolta över att få in Karin i organisationen. Hennes tidigare erfarenheter, kompetens och kontaktnät kommer passa bra in på The Line Gotland och i våra arbetssätt, säger Oliva Munck, delägaren och tidigare exekutiva producent.

The Line Gotland arbetar med allt från inspelningar av internationella långfilmer och modefotograferingar till svenska TV-serier och reklamfilmer, med Gotland som inspelningsplats.

Ämnen i artikeln:

Karin Pettersson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.