Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Karin Setréus till Gullers Grupp

Publicerad: 4 december 2017, 09:06

Gullers Grupp förstärker med en doktorerande planner.


Ämnen i artikeln:

PR-ByråerGullers Grupp

Karin Setréus är civilekonom i botten och har en magisterexamen i marknadsföring. Hon har undervisat både på Stockholms Universitet och Berghs. Nu går hon till Gullers Grupp där hon blir planner.
– Jag har alltid tyckt att det är spännande att söka insikter för att förstå människor och vad som gör att de gör på vissa sätt. Jag tycker också om att undervisa och föra kunskaper vidare samtidigt som jag själv utmanas och lär mig av unga studenter. Jag är extremt nyfiken på människor, idéer och fenomen. Det är en av orsakerna till att jag trivs som konsult, säger hon i ett pressmeddelande.

Just nu skriver på sin doktorsavhandling om sociala medier och mångfaldskommunikation samt sitter i ledningsgruppen och är kursansvarig för diplomutbildningarna PR och Strategisk kommunikation på Berghs.
– Karins gedigna kunskaper inom planning, online planning, omvärldsanalys och konsumentinsikter kommer att komma till stor nytta när Gullers Grupp nu växer ytterligare. Vi delar samma syn på vikten av relevant kommunikation för samhällsaktörer och Karin har en djup förståelse för hur skapar kommunikation som är relevant för mottagaren, säger Gullers Grupps vd Ulf Dahlqvist.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerGullers Grupp

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News