Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Karin Zingmark lämnar Microsoft

Publicerad: 23 augusti 2016, 07:24

Karin Zingmark ska testa vingarna som konsult.

Foto: Pressbild

Efter tre år som marknadschef på Microsoft ska Karin Zingmark bli konsult i egen regi.


Ämnen i artikeln:

Karin Zingmark

Karin Zingmark jobbade i många år på Viasat innan hon blev marknadschef på Microsoft i Sverige. Nu, tre år senare, har hon sagt upp sig. Framöver kommer hon istället att arbeta som fristående konsult.

– Jag är oerhört stolt över det vi åstadkommit under min tid på Microsoft. Min uppgift var att förändra hur vi bedriver marknadsföring och kommunikation i Sverige, och tillsammans med ett grymt team har vi åstadkommit just det. Vi har implementerat ett nytt sätt att jobba strategiskt med varumärket, vi har etablerat digitalt som grund i allt vi gör och vi har även sjösatt automatiserade processes som genererar fina resultat, säger hon i ett mejl till Resumé.

Som konsult kommer hon att bidra med sin kunskap om kommunikation och ledarskap.
– Från och med mitten på november kommer jag vara tillgänglig i rollen som strategisk rådgivare inom främst två områden: kommunikation – hur man når ut och bygger varumärke när medielandskapet förändras så snabbt – och ledarskap: hur man som ledning och chef jobbar med team i en uppkopplad värld.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Karin Zingmark

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.