Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Karolina Stallwood lämnar MTG

Publicerad: 27 december 2017, 10:00

Karolina Stallwood.

Foto: Pressbild

Karolina Stallwood utsågs till innehållsdirektör på MTG Sverige i våras. Nu lämnar hon bolaget.


Ämnen i artikeln:

MTGMTG TV

Karolina Stallwood kom till MTG från TV4 år 2015 och fick rollen som tablå- och inköpschef för alla MTG Sveriges fri-TV-kanaler. I våras befordrades hon till den nyinrättade tjänsten som innehållsdirektör med ansvar för alla egenproduktioner, tablåer och inköp för TV3, TV6, TV8 och TV10 samt för Viafree.
– Jag har fått mitt drömjobb, sa hon i en kommentar till nyheten.

Några dagar innan jul kom beskedet att hon lämnar bolaget. Enligt Resumés uppgiftslämnare är det troligt att hon fått sparken från jobbet. Det dementeras av Jessica Sjöberg som ansvarar för kommunikationen på koncernnivå.
– Karolina har valt att lämna MTG för att anta nya utmaningar utanför koncernen. Vi tackar henne för hennes stora bidrag till bolaget och önskar henne all lycka i framtiden. Karolina slutar den 31 december, säger hon.

Det är inte klart vem som tar över men tills vidare har Filippa Wallestam, operativ chef för affärsområdet Nordic Entertainment, axlat ansvaret.

Resumé har sökt Karolina Stallwood för kommentarer.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

MTGMTG TV

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.