Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Karusell på nöjessidorna

Publicerad: 14 december 2015, 09:07

Dante Thomsen, Johanna Bladh, David Lillemägi och Pascal Engman

(UPPDATERAD) Aftonbladets Dante Thomsen och Johanna Bladh till Expressen, David Lillemägi till TV4 och Pascal Engman tar tjänstledigt. Det rör sig på kvällstidningarnas nöjesredaktioner.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetExpressenRekryteringPascal Engman

Så sent som i våras lämnade Dante Thomsen Dagens Media för att bli reporter på Aftonbladet Nöje. Nu har konkurrenten lagt vantarna på nyhetsjägaren. Efter årsskiftet blir han nöjesreporter på Expressen.

– Det är jättekul att han kommer till oss. Vi tycker att han har gjort ett väldigt bra jobb på Aftonbladet och är övertygad om att han kommer att göra det samma för oss. Han är en duktig nyhetsreporter, säger Expressens nöjeschef Lars Johansson.

Från Aftonbladet hämtar tidningen även Johanna Bladh som varit tv-reporter på Aftonbladet Nöje och även har erfarenhet från Nyheter24.

David Lillemägi har jobbat på Expressen sju år, mestadels på nöjet. Den senaste tiden har han jobbat med Expressens tv-satsning och drivit tv-bloggen "Spoiler Alert". Nu går han vidare inom Bonniersfären till TV4 där han kommer jobba med att utveckla webb-tv-format.

Den profilerade nöjesreportern Pascal Engman kommer att vara tjänstledig från Expressen i några månader. Bland annat för att åka till Chile.

– Pascal ska vara ledig ett tag sedan kommer han tillbaka till oss, säger Lars Johansson.

Även Therese Färsjö som jobbat på Expressen Nöje sedan 2007 har gått vidare till tidningens ekonomiredaktion.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.